Betting utan konto

Det finns inte mycket som är bättre för en som gillar odds än betting utan konto. Det innebär helt enkelt att man slipper all krångel vad gäller insättningar och uttag samt registreringsprocessen. Istället är BankID nyckeln till allting och det är helt enkelt extremt smidigt att använda sig av detta. Många spelbolag i Sverige har övergått till detta och börjat erbjuda detta till sina spelare.

För dig som spelare finns det väldigt många fördelar att välja betting utan konto. I alla fall om du inte vill ha något krångel när du spelar. Du får helt enkelt förutsättningar som gör att du kan fokusera på det viktiga istället, nämligen att hitta de bästa oddsen. Istället för att hålla på med massa trams som jobbiga formulär vid registrering och långsamma uttag där du måste skicka in massor av dokument.

betting utan konto

Så fungerar betting utan konto vid registrering

Betting utan konto kallas också för betting utan registrering. Detta eftersom du inte behöver registrera dig på traditionellt vis. Förr i tiden hos bettingsajter skulle du alltid fylla i massor av olika uppgifter för att spela hos spelsajten. Men nu behöver du alltså inte göra det. Istället använder du dig av BankID för att bli medlem. Nu kommer spelbolaget att ha alla de uppgifter de behöver för att du ska kunna oddsa och därmed behöver du inte fylla i flera sidor med formulär som back in the days. 

Du loggar också in med din E-legitimation och därmed är allting oerhört smidigt för dig att upptäcka. Därmed finns det inget användarnamn eller lösenord att lägga energi på utan varje gång du loggar in använder du bara mobilt BankID. Det spelar ingen roll vilken enhet heller utan logga in med din E-legitimation och därefter har du tillgång till både ditt spelsaldo och hela det kompletta utbudet av odds.

Pay N Play Betting med Trustly

Det är Trustly vi har mycket att tacka för vad gäller betting utan konto. Den svenska betaltjänsten är nämligen uppfinnaren till Pay N Play Betting. De ville erbjuda både operatörerna och spelarna en smidigare spelstund. Spelbolagen tappade många spelare som inte pallade med att fylla i alla uppgifter i registreringsprocessen. Samtidigt var det en jobbig process för spelarna. 

Trustly kom på en lösning att i samband med den första insättningen med Trustly också skapa ett virtuellt konto per automatik. På så sätt kunde spelaren slippa hela den jobbiga process som det innebär att registrera sig på traditionellt vis. Istället går det att spela på direkten så fort en insättning är gjord vilket sparar massor av tid.

Snabba uttag en konsekvens

Vad som dock blivit det bästa utfallet av betting utan konto tack vare Trustly är de snabba uttagen. Numera går det att få sina vinster utbetalda på bara några minuter tack vare Trustly. Du behöver inte fundera på något vad gäller väntetider utan istället begär du uttag och väljer Trustly. Därefter verifierar du dig med BankID och loggar in på din internetbank med E-legitimationen och väljer vilket bankkonto du ska ha pengarna till. Nu ska du vara använda BankID en andra gång för att bekräfta uttaget och därefter kommer pengarna in på ditt bankkonto på direkten. Det ger en spelupplevelse som ger dig något extra.

Förr i tiden var det faktiskt horribelt att få ut sina vinster. Då krävdes det att du skulle skicka in flera olika dokument för att verifiera vem du är. Körkort, adressbevis, bankutdrag och bild på kontokort var bara några av de dokument. Idag är allt som behövs BankID vilket innebär att det därmed går att få extremt smidiga uttag i alla lägen. Det är något som vi är 100% säkra på att du kommer att uppskatta när du spelar hos spelbolag i Sverige.

Swish är också kompatibelt

Betting utan konto har också ofta Swish som betaltjänst vid många tillfällen. Swish är Sveriges överlägset mest använda betaltjänst där du får extremt smidiga insättningar och uttag till och från ditt bankkonto. Du kommer inte att behöva göra något mer än att ange ditt telefonnummer och samtidigt använda dig av BankID för att bekräfta insättningar eller uttaget. Därefter kommer pengarna på direkten vilket är väldigt uppskattat. 

Upptäck också alla fördelar det innebär att spela med Swish. När betting utan konto började dyka upp var det enbart som insättningsmetod som Swish fanns tillgänglig. Idag ser det annorlunda ut när du också kan använda dig av Swish för uttag. Därmed får du mängder av olika betaltjänster att välja mellan vilket givetvis är väldigt bra för dig som spelare. Upptäck själv hur smidigt det är att använda dig av Swish. 

Fokusera på det viktiga

Med betting utan konto slipper du allt det jobbiga som var med spelbolagen förr. Det gör att du kan fokusera på det viktiga, att hitta de bästa oddsen. Betta på sport eller underhållning och specialer och upptäck själv alla fördelarna det innebär att oddsa hos ett spelbolag idag när du slipper allt det jobbiga och krångliga som du behövde genomlida förut. Framförallt uttagen har blivit betydligt bättre för dig som spelare. 

Du som vill kan också ta del av en spelbolag bonus och på så sätt få ut ännu mer av din upplevelse. Då kommer du att kunna njuta av en upplevelse som är något extra när spelbolaget ger dig extra pengar att spela för. En bonus kan komma i många olika varianter och det gäller för dig att hitta din favorit men vi föreslår en klassisk insättningsbonus till att börja med.

Smidigt med mobilen

Eftersom betting utan konto gör det så oerhört smidigt att spela är det bra att använda sig av en mobil enhet för att spela hos dessa spelbolag. Då behöver du enbart ha uppkoppling mot internet och därefter har du hela det kompletta utbudet av odds tillgängligt. Eftersom du loggar in med mobilt BankID kommer du också att få det extremt smidigt på alla plan. Du får en betydligt större frihet och flexibilitet när du spelar från en mobil enhet med betting utan konto. Upptäck själv fördelarna idag och njut av betting utan konto när det är som bäst.