Betting på sport

För den som är sugen på betting på sport finns det mycket att upptäcka hos spelbolag med bonusar. Genom att ta emot en bonus kan du oddsa mer på sport och hos spelbolagen idag finns det många sporter att välja mellan. Du kan hitta en favorit och oddsa enbart på en sport. Eller kan du istället välja att att spela på massor av olika sporter. Hos spelbolagen finns det nämligen oerhört många alternativ för dig att välja mellan.

Fotboll är den absolut största sporten men det finns mycket mer än så för dig att upptäcka. Ishockey, E-sport betting, Tennis och Innebandy är bara några av de 30-tal sporter som brukar finnas tillgängliga hos spelsidorna. Scrolla igenom utbudet för att hitta din favorit.

betting på sport

Betting på fotboll är mest populärt

Av alla sporter som finns tillgängliga hos spelbolagen är det fotboll som är överlägset störst. Här finns det många olika marknader att upptäcka för dig som spelare. Du kan testa att oddsa på fotboll från alla världens hörn. I Sverige är det Allsvenskan som är den inhemska ligan men det finns mycket mer än så att upptäcka. Men den som vill oddsa på Allsvenskan gör bäst i att använda sig av svenska spelbolag då de brukar ha ett bättre utbud av odds och marknader på svensk fotboll.

Förutom Allsvenskan finns det många andra ligor som är tillgängliga hos bookmakers. Ett exempel är Premier League som är den brittiska högstaligan. Svenskar har oddsat på Premier League i många år och det har funnits odds på Premier League i generationer. Men det finns mycket mer än så så att upptäcka som Serie A, Ligue 1, Bundesliga och La Liga.

När det är stora turneringar som VM och EM för landslag peakar intresset. Då gäller det för dig att vara på din vakt för det finns galet med erbjudanden tillgängliga då samt betydligt fler marknader och odds än vanligt. Detta är den stora höjdpunkten för fotbollsfamiljen och inget idrottsevenemang i världen är större än VM.

Betting på ishockey är stort i Sverige

De svenska fotbollsframgångarna må historiskt sett vara ganska imponerande med tanke på våra förutsättningar i Sverige. Men det ligger ändå i lä vad gäller ishockey. Tre Kronor är Sveriges landslag som årligen gör upp i VM och vart fjärde år i OS. När dessa turneringar inträffar finns det massor med odds att upptäcka.

Men det är inte bara landslagen som spelar i ishockey. Världens bästa hockeyliga heter NHL och här finns det massor av odds att upptäcka. Faktum är att Sverige är den nation som producerar flest spelare till NHL med undantag för USA och Kanada. Den inhemska svenska ligan heter SHL och där är Betsson huvudsponsor. Upptäck betting på hockeyligor och förutom SHL och NHL finns det ryska KHL och schweiziska ligan som håller en hög nivå.

Tennis är en perfekt sport för betting

Av alla sporter finns det nog ingen sport som är mer optimerad för betting än vad tennis är. Sporten har så otroligt bra möjligheter vad gäller betting. Exempelvis kan det inte bli oavgjort i tennis utan det finns bara två utfall per match vad gäller matchvinnare.

En match pågår i fem set och det går att dela upp varje set för odds och betting också. Du kan lägga spel på vem som vinner första eller andra set eller varför inte hur många gånger serven bryts.

Inom tennis är de största turneringarna utan tvekan Grand Slam. Totalt arrangeras det fyra turneringar årligen som du kan oddsa på till riktigt höga odds. Det handlar om Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open.

E-sporten fortsätter nå oanade höjder

Inom E-sportens värld finns det massor att upptäcka för dig som spelare. Det finns faktiskt ingen kategori som växt lika snabbt som e-sporten gjort. Den mest populära varianten i Sverige är CS:GO och därför har betting på CS:GO också blivit allt mer populärt. Till en början hade spelbolagen ganska dålig koll på e-sport men så är inte fallet idag.

Istället är det riktigt fina möjligheter för dig som vill oddsa på e-sport numera. Det finns flera olika sporter som Dota 2, Rocket League, Starcraft II och många fler. Även Allsvenskan och SHL har eAllsvenskan och eSHL som är mycket uppskattade. Här kan du oddsa till riktigt härliga odds.

Betting på vintersport i Sverige

Intresset kring vintersport är också väldigt stort i Sverige. Varje vinter gör de svenska längdskidåkarna och skidskyttarna upp med de dryga norrmännen om att få flest medaljer. Tyvärr brukar Norge dra det längsta strået men i sprint på damsidan kan Sverige trösta sig med att de har världens bästa landslag.

Vad gäller vintersportens möjligheter för odds är det precis som de svenska ligorna bäst förutsättningar hos de svenska spelbolagen. De har en bättre övervakning av vintersport och intresset kulminerar under vinter-OS men också under viktiga lopp i världscupen och givetvis VM.

Inte har intresset för skidskytte blivit mindre nu när det är ett riktigt kärleksdrama i den svenska truppen. Hanna Öberg var tidigare tillsammans med Jesper Nelin samtidigt som Martin Ponsiluoma var tillsammans med Fanny Johansson. Men efter att de båda paren gjort slut hittade Hanna Öberg och Martin Ponsiluoma varandra. I trösten fann Jesper Nelin och Fanny Johansson varandra. Knappt en Hollywood regissör skulle kunna regissera det bättre men det är givetvis väldigt roligt. Därför kan vi varmt rekommendera betting på skidskytte under vinterhalvåret.

Andra sporter att oddsa på

Förutom dessa finns det också många andra sporter att oddsa på. Inte bara sport faktiskt utan vissa föredrar underhållning & specialer också som politiska val exempelvis. Men vad gäller sport finns det flera andra alternativ. Basket, handboll, bandy på is, innebandy och hästsport är andra alternativ.

Just trav och hästar har varit populärt i generationer och förr var det hos ATG som det gällde främst. Men idag finns det utmärkta möjligheter för betting på hästar hos mängder av spelbolag. Därmed har du som spelare riktigt trevliga förutsättningar när du ska oddsa nästa gång. Ibland kan det vara värt att oddsa på en mindre sport eftersom spelbolagen inte har lika bra koll på dessa sporter.